Minden, mi belefér

Lehet, hogy az álommanó olvassa a blogom, és tényleg kihagy néhányszor a szórásból. Vasárnap mondjuk nem maradtam fönn olyan sokáig, egy kitartó biciklifutár meghozta az új topánkámat, és amíg Vartam rá, Heart of Darkness-eztem. A játék 1998-as, egy legenda. Na most majdnem 10 éves a játék, és én csak vasárnap este vittem ki :). Hétfőn nem keltem annyira korán asszem, bár benne volt a pakliban, hogy hátha írok egy zh-t. Végülis nem írtam, Poór Zoli is elhavazott, nem tudta kijavítani a zh-t. Hétfőn megtudtam még az irodalom zh eredményét, 72%-os, egész jó :).

Hétfőn asszem nem is történt nagyon más. 8-tól fél6-ig egyetemen voltam, aztán olvastam a leveleimet, hogy 6-tól is lett volna egy pótórám. Időben rakták ki mondhatom. Összesen 5-en voltak azon az órán…

Kedden suliban nem volt semmi különös, de szerdára be volt tervezve a Földünk állapota zh. Na most ennek a jegyzetei a moodle rendszeren vannak fennt, ppt-s bemutatók pdf-be kovertálva. Én személy szerint gyűlölöm a pdf-et, de még kellemetlenebb volt a helyzet, mivel a frame-ben az Adobe kiakad a 62 oldalas pdf-re. Ez másnál is hiba volt, és elég sokan szidták is. Letöltve 26 mega az egész, ezt nem tudtam volna kislemezen hazacipelni, ezért kedden átmentem Tomiékhoz, hogy ott leszedjem és kiírjam őket. Tomiék éppen lángosoztak, engem is megkínáltak, 2őt tudtam legyűrni, mivel éppen elindulás előtt ettem estebédet. Aztán jött az informatikai bravúr: a megoldást a Gran Paradiso jelentette. Ez a Firefox3-as fejlesztési neve, még nincsen kész, de lehet már használni. A lényeg, hogy ebben van egy olyan beállítási lehetőség, hogy a beépülő modulokat kikapcsoljuk. Én kinyomtam az Adobe Acrobat beépülő modulját, és simán le tudtam tölteni így a jegyzeteket. Néhány South Park, egy Heroes rész, CD írás, aztán haza úgy 12-kor, 1-ig tanulás. 3 óra alvás, tanulás, jegyzetelés papírra, aztán suli. Ahhoz képest, hogy reggel majdnem a billentyűzetre dőlve aludtam egész jól sikerült szerda.

A zh-t kettő turnusban írtuk, mivel 130 ember nem fér be a terembe egyszerre. Az elős turnust a nevünk alapján kihagytuk, és elmentünk egy frissítőt inni. Aztán a második turnusba sem fértünk be, lett egy haramadik, megint egy frissítő :). Zh megírva, egész jó lett, végülis átértem az egész anyagon, ami több mint 300 dia, és azért tudtam tanulni is valamennyit. Zh után még néhány frissítő, egy vacsi (köszönöm Vartamnak a nagylelkű meghívást), aztán átmentünk Istvánékhoz. Vartam bevezetett a 8000 méternél magasabb hegyek rejtelmeibe, István pedig először Rómából Pestre, aztán Pestről Bécsbe vitt egy repülőt, az út után pedig törölte a Microsoft Flight Simulatort a gépéről :D.

Eddig ennyi a hét. Nővérem kicsit aggódott tegnap, mivel azt mondtam, hogy zh után megyek haza, de azért fél1 lett mire otthon voltam. Neki tegnap operálták ki a bölcsesség fogát :?. Ma meg megy is vissza, mert holnap tanítási gyakja lesz. Én még maradok, mert pénteken és szombaton is lesz órám. Aztán megyek én is haza. Hétvégén Batyu hazajön, Völgy óta nem láttam, majd egy sör mellet összefutunk, meg persze mással is találkozom szerintem a 3 napos hétvégén. Meg persze lesz bőven infós cucc a hétvégén, mivel a Diablura honlapja készül, Eníd írt sms-t, hogy hamarosan mennem kell Monoszlóra, és Dave tegnap felkért, hogy legyek az Eskabbe webmestere! Aztaaa, ez ám a megtiszteltetés :D!