Évzáró-évindító

2016 egy nagyon jó év volt nekem. Új munkahely, első autó, nyaralás, nagyobb albérlet, 3 új cert, újra egyetem. Jobb nem is lehetett volna, ennyi fért bele az időbe és energiába. A következő évet megtervezni nem lesz nehéz, csak folytatni kell ezt a megkezdett sort. Újévi fogadalmak nincsenek, csak vázlatos célok.

A munkahelyen folytatni kell az eddigi színvonalat, most úgy érzem ennyi elég, de majd az évértékelőn megmondja a menedzser. Az első egyetemi félévnek még nincs vége, 3 vizsga még lesz a jövő héten, de azzal sem vagyok elégedetlen. Nem lett tökéletes ugyan, de lehet vele haladni, nem kell passziváltatnom. Nyaralást idén is be kell iktatni, jó lenne egy repülőgépes utat, Prága egy jó helyszín lenne minden szempontból.

A sportolást újra el kell kezdeni, január 1-én elértem a 100 kilót, soha nem voltam még ennyi. Legalább 10 kilót le kell adni. A korábbi tapasztalatok alapján hetente 0,5 kilót le tudok adni, azzal a tempóval 20 hét alatt sikerülne is, nem lehetetlen. Persze most a sportra sokkal kevesebb idő és energia lesz, de azért az 1 év sok idő.

A honlapokat sem szabad hanyagolni az új évben, meg kellene újítani végre a sajátomat, és a wesnoth.fsf.hu átállást is be kellene fejezni. Kb. 1 éve kezdtem bele abba a munkába, és 1-2 hónap meló még mindig hátra van. Ezen kívül van a fejemben még néhány projekt amikre a domain már le van foglalva, 1 éves díjat már kifizettem rá anélkül hogy bármi tartalom lenne rajtuk, el kellene kezdeni őket. Néhány Nextcloud appot is jó lenne fejleszteni, nagyon megszerettem.

Mozgalmas év lesz 2017 is, de ez jó, szeretem ha lehet haladni.