Új noti, minden a régi

Dell Vostro 1500N

Íme az új notebookom. Az új csak arra vonatkozik, hogy csütörtökön vettem kézbe, előtte nem volt régi, és még csak nem is volt saját. Ez az első saját gépem, ami csakis az enyém :). 1,6 GHertzes kétmagos Intel proci van benne, ami az órajel miatt nem is, de a 2mb-os cache miatt egész jó, 1024 RAM, 120-as vinyó, és egy 128-as nVidia geForce 8400-as videókártya. A többi az már csak mellékes… Szóval egész jó, a 3 év garancia, és a márka miatt elég tartósnak ígérkezik, mondjuk ez az árán is meglátszik, hogyha a filléres disznótoros zacsija átázik törvény megfordítása igaz. Persze azért ebben vannak határok, a mostani árak mellett soha az életben nem fogok semmilyen Apple terméket venni! De ezt most hagyjuk… A notim tetszik, kaptam hozzá all included egy táskát, miniegeret, XP-t, Office-t, NOD32-t, szóval minden szép :).

Csütörtökön partícionáltam, rendezgettem a cuccaimat, kipróbáltam néhány játékot, de semmi katarzis, hogy nekem milyen jó lesz ezután. Ez csak egy gép, és csupán megkönnyíti az életem, de nem éli meg helyettem. A péntek és szombat a zenekar jegyében telt, egész nap pakoltunk pénteken, meg próbáltunk. Péntek este hazajöttem, erőm sem volt gép elé ülni, aztán reggel megint próba, délután meg szereplés. Ilyen szinten ez már csak így megy. A koncert eredménye: koncert kategória 93 pont, szórakoztató kat. 95 pont. Az elérhető 100-ból. Magyarul: KIEMELT ARANY KÉT KATEGÓRIÁBAN!!! Ezek persze csak puszta karakterek a monitoron, igazán csak úgy lesz ennek értelme, hogyha az ember látja Béla bácsit sírni az ereményhírdetés után :). Kurva jó volt a koncert, kurva sok munka és szenvedés és minden más benne van ebben, amiről írhatnék oldalakat, de szerintem soha nem fogom tudni elég emberrel megértetni vagy átéreztetni, hogy az a 40 ember a színpadon mit is csinált tegnap este, és az elmúlt években.

A koncert után is elég jól sikerült, Jani nagyon belelendült az ivásba, és mikor megjegyezte ezt neki Máté, akkor mesélte el, hogy az öltözőben lerakott kabáját a nézőtéren találta meg koncert után 10.000 forinttal könyebben… Az első sörnél már éreztem, hogy nagyon gyorsan álmot csalt a szememre, így először átváltottam a poharas beöntési módszerre, aztán érkeztek a rövidek, meg miegymás. De azért egész jól bírtam. Aztán úgy 11 vagy fél12 fele lejött értem Eszti és Melcsi, mert kértem sms-en helymeghatározást a csajoktól. A tekében aztán már csak kólát kértem a pultos sráctól, persze amikor nem a dj pultnál volt… Persze így éjfél fele már ez sem segített nagyon, de a csajokra nem volt panasz, ellentmondás nem tűrően tudják az embert táncra parancsolni :). Semmi más gond sem volt, nem tudom miért parázok mindig. Szóval ismételten minden szép :).

Persze ma másnapos vagyok, és nagyon nehezen megy a meló, pedig minden cuccom ezen a gépen van már. De ezt befejezem és erőt veszek magamon, mert az élet megy tovább, semmi más nem változott. Így másnaposan, borús éggel kicsit szürkének tűnik mindez, de nem mondhatnám, hogy szomorú és melankólikus hangulatom van, de tény, hogy nem fogom végigvigyorogni a napom. Vagy az egész életem. Pedig minden szép :). Végül ajánlom nektek a Tizenhét zenekartól a Life Reggae című számot, mert pont olyan a szám, mint ahogy most így vegetálok. Szomorú hangulatú zene, de vidám a szöveg. Vagy 20-szor végigment most, aztán szólt apa, hogy nem unom-e már, de a Five Iron Frenzy vidám dala, most nem nagyon jön be :?. Inkább Alvint rakok be, az mindig jól esik. Mindegy, azért minden szép :).