Január vége

Jaja, bármily hihetetlen is, már január vége van. Ez minden embernek örömhír, mert január a leglehangolóbb hónap elvileg, egyetemistáknak meg különösen örömhír, mivel vége a vizsgaidőszaknak. Ha megvannak a tárgyak, ha nem akkor is vége. Ez valakinek felemelő, valakinek kevésbé. Nekem igazából mindegy, be tudtam húzni minden vizsgámat időre. Poór Zoltán tanárúrat idézve: “…elég alkalmat biztosítottam a vizsgára. Önök nem gazdálkodtak jól az energiáikkal.” Szerencsére még nem hallottam nagyobb bajról, hogy valamelyik ismerősöm bánná, hogy nem jól gazdálkodott az energiáival, sőt, egyedül a Pannonos polgártársak szenvednek még mindig jövő héten is, egy csomó zenekaros aki máshol tanul már rég kétszer nagyobbra issza a máját. Tisztelet persze a kivételnek ;).

Apropó zenekar! Már csak 3! Jucustól vettem ezt a számolgatást akinek meg Zsu szólt, hogy már csak ennyi van vissza és ÚJÉVI KONCERT :D:D:D!!! Bizony-bizony. Az év egyik legnagyobb zenekaros eseménye, na jó, az idei kivétel, mert a 25 éves Jubileumi talán még nagyobb esemény lesz. Holnap délben megyek is haza, és délután gyakorlok és rendbeteszem a hangszert. Minden hétvégi honlaptervezést lemondtam, talán egy-két kisebb ügy még belefér holnap, de a következő néhány nap csak a zenekaré. Pénteken egész nap pakolás ki a csarnokba, szombaton próba és relax, aztán szombat este egy kis ünneplés, vasárnap másnapozás, és vissza Veszprémbe, és végleg letudom ezt a félévet. Jóóóó lesz :).

Egyebet most nem tudok újságolni, minden szép, minden jó. Süt a nap, ma tanulás után megyek futni, aztán egy kis webdesign, egy kis mittudoménmi, el leszek így egy-két hétig nagy vidáman :D. Hasonló kellemes vizsgaidőszak végi – félév eleji / télvégi – jön a tavaszi hangulatot és időtöltést mindenkinek ;)!