Spam

Gyűlölöm a spameket. A viagrás, gyógyszeres, gép által fordított szeméttel nincs sok bajom, mert megfogja a gmail, és maximum csak az SMTP szolgáltatók feje fáj tőlük, mert a kiküldött levelek több, mint 80%-a kéretlen levél. De vannak olyan startup dolgok, amik még szűzen nagy orgiát csapva ki tudnak küldeni egy csomót, mielőtt listára kerülnek.

Ilyen volt a hi5, ami hiába lopkodott a címlista importálás után, mégsem regisztráltam. Van nekem iwiwem, az bőven elég, még fent vagyok facebookon is, de azt már soha nem nézem. Aztán most jött egy infinity scene-es levél, amiben lemondott miniszterelnökünk taktikáját használva megígérték, hogy soha többet, csak most az egyszer. Az oldaluk megnézése nélkül ment a kukába, mert még azt sem tudták eldönteni, hogy infinity scene, vagy infinity of scene, ami azért nem mindegy.

Most pedig bevillant egy kawasaki.eu-s spam:

Kawasaki Spam

Egyrészt nem, köszönöm, de én nem fogom elvégezni ingyér a designerek munkáját. Másrészt fagottonak csak a zenekarosok szoktak szólítani, de Bubzov Szabolcsot egyáltalán nem ismerek. Tehát vagy valakitől nyúlták a címet, vagy valaki szórakozik velem. Lehet, hogy internet buzi vagyok, de nehogy már mindenkinek a szavazatait én kattintgassam az interneten!