Karácsony után

Elmúlt a Karácsony. Egyetlen számban kifejezhető eredménye talán csak a súlyom: 82kg :roll:… Ami emberesnek mondható, hallottam már sok olyat, hogy a férfiember 100 kilónál kezdődik, és régi vágyam volt elérni a 80 kilót, de sajnos nem a súlyzókkal sikerült ezt, hanem néhány rúd bejglivel és egyéb finomsággal :). Sajnos nővéremnek nem volt ilyen vidám ez a dőzsölős időszak, mivel krónikus csalánkiütése van. Ez kb. annyit tesz, hogy kicsit kipurcant a szervezete, valamire érzékeny lett, és most már szinte minden kiüti. Kapott egy listát, hogy mit nem szabad ennie, ami nagy segítség lenne, ha nem olyanok lennének rajta, mint pl sajt, tojás, hús, hal… A legrosszabb az egészben, hogy nem végezhetik el rajta az allergiás vizsgálatot, amíg ennyire kiütéses.

De ezen kívül nem történt a családban nagyobb baj, mindenki jól van, és boldogan telt az ünnep :). Mamámat keresztanyámék felvitték Veszprémbe, 4-esben tölöttük az ünnepet, ennek megfelelően nem volt az a rettenetes sürgés-forgás, erőlködés, hanem szépen nyugisan elkészült minden.

Nagyon régen volt már az, hogy 10 óra után keltem, de ez az egész családnál így van. A 10 órás alvások persze nem hoztak rögtön eredményt, főleg úgy nem, hogy fájó háttal ébredtem, mivel az ágynak tönkrementek a rugói, így a csípőmnél bemélyed :?. Tegnap már figyeltem erre, és a ma reggelt egy kis tornával kezdtem, szóval most egész jól vagyok :). A szemem mindig nem tudta kipihenni magát, anya szerint lázam van, én csak a torokfájást érzem, és ma már tanulnom illetve dolgoznom is kellett.

Ahhoz képest, hogy 23-26-ig terveztem a szabit, lett belőle két nap, amikor nem foglalkoztam se az egyetemmel, se a honlapokkal. Nem baj, azért kipihenten és újult erővel nézek elébe az évnek! Valószínűleg 29-én megyek fel Veszprémbe, mert holnap és holnapután zenekari próbák lesznek, és január 4-ig fent is maradok. Tehát a szilvesztert is a királynők városában töltöm, valószínűleg tanulással… Annyira nem kívánok most egy másnapos 1-ét, főként azért, mert nem pihentem ki magam rendesen, meg egy egész szép vizsgasorozat leselkedik rám januárban.

Kb. így zajlanak a mindennapjaim, változatlanul, de jó ez így. Ha addig még nem írnék ide semmit, legyetek jók 2008-ban is, látogassatok sokat, és mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok ;)!