Hosszú hétvége

Ez a hosszú hétvége egy olyan hétvége volt, amikor minden csináltam, de igazából semmit.

Fontossági sorrendben haladva meg kellett állapítanom, hogy a Windows Live Messenger alapsmiley-jai nagyon is rondák! Az aMSN alap skinjében sokkal aranyosabb arcok vannak. Itt egy példa:

MSN smileys

MSN smileys

Meg mivel az aMSN nyílt forráskódú mindent meg lehet benne változtatni több-kevesebb idő alatt. Csak például a legutóbbi frissítésnél nem stabil a fájlküldés :?. Windows alatt vannak ilyen problémák, ezért is haszálnom a WLM-et. Meg WLM-ben van olyan, hogy bejelentkezésnél letölti azt a képet ami az előző bejelentkezésnél fent volt. Ez elég hasznos, mivel most van egy egész türhető képem amit kint szoktam hagyni:

Udi msnavatar

De ezen a hétvégén kint volt vagy pedig lehetett volna még két kép:

Demon Hunter - Storm the Gates of Hell
Apocalyptica - Worlds Collide

Az első a Demon Hunter új albumának borítója, a második az Apocalyptica új albumának borítója. Az új Demon Hunter jövő héten jelenik meg, szóval a borító még nem biztos hogy ez, de Storm the Gates of Hell a címe, és a legzúzósabb lemeze az amerikai keresztény metál bandának. Az Apocalyptica új albuma is valami iszonyút üt. 4 olyan szám is van rajta, aminek a vokáljára felkértek valaki, ezen a CD-n például Corey Taylort (aki levágatta a haját!), Till Lindemann, Adam Gontier és Cristina Scabbia akik kölcsönzik a hangjukat az egykori zeneakadémiás csellistáknak. Akiknek az előző nevek nem mondanak semmit, akkor tessék gyorsan guglizni! Egyébként a kedvencem az Adam Gontier-rel készült I don’t care. Persze azok közül amik nem csak instrumentálisak ;).

Aztán hogy egy kis könyebb vizekre evezzünk: elköltözött az Eskabbe! Szuper. Mondhatnátok, de én költöztettem, szóval legalább egy Hű, akkor gyorsan megnézem az eskabbe.hu-t. Majd kirakom a referenciák közé, mert nagy respectnek tartom :D. A zenelejátszó elég sokat elvett az életemből, és még most is néha megszakítja az mp3 letöltését :x! Csúnya flash player… Fogalmam sincs miért csinálja ezt, és miért ilyen gyakran. Ááá, 5 éve flashelek és tehetetlenül állok a probléma felett! Még beérik majd néhány megrendelés, el vagyok látva rendesen, meg másfele is kalandozok majd, ha minden igaz.

Aztán játékok. A Soldier of Fortune 2-ben egyre jobban csalódok! A kolumbiai pályán a Bravo Team tagjai nem sebesülnek egyáltalán, pedig azért gránátot még az amerikai katona sem bírja ki. Elvileg persze ;). Aztán az is nagyon kiábrándító, mikor a harci helikopter géppisztolya mögül darabokra szedsz egy kilátótornyot, és a toronyban lévő őr fegyvere az 10 méter magasan lebeg a levegőben :?. Ejnye bejnye. Szóval nem biztos hogy végiviszem a single player, a multival meg nagyon sokat kellene foglalkozni, hogy élvezetes legyen. Meg hát warez, szóval lehet hogy kiírom aztán megy a polcra porosodni…

Mamit beköltöztettük, ezért hétvégén nagytakarítás volt, volt egy emlékezetes kalandom anyuék franciaágyának ágyneműtartójával, azt közkívánatra előadhatom egy külön bejegyzésben :D. De egész szép rend lett azért.

Kb. ennyi. A következő hét eleje igencsak húzós lesz, szerintem most elnyerem a Jacob’s leghűségesebb fogyasztója címet, de a hét másik fele annál jobbnak ígérezik ;). Majd írok ha történik velem valami érdekes, addig is kellemes novembert, öltözzetek fel melegen, igyatok teát, forraltbort, ki mit szeret, hallgassatok jó sok muzsikát a meleg szobában, és pihenjétek ki a zh-kat ;). Sziasztok!