Élek, virulok

Persze a második ige, csak azért szerepel, mert az elsőhöz általában hozzá szokták tenni. Amúgy kicsit megerőltető, hogy Udinak lenni napi 25 órás elfoglaltság. Na ezt azért kifejtem, mert kicsit egoistának tűnik :roll:.

Szerdán pénzügy zh volt, ezért kedden elég sokat tanultam. Asszem csak tanultam kedden… Hülye vagyok, kedden 23-a volt, persze hogy csak tanultam. És szerdán reggel 8-ra be kellett mennem Pedagógia szemináriumra, mert meg kellett lesnem mit ténykedik Horváth H. Wirth Ernő helyett. Bizony, meg kellett válnunk az egyik legjobb fej tanártól :(. Illetve ő vált meg tőlünk :?. Nem tudja mit hagyott ki… Na, visszatérve az Álommanóval folytatott heroikus küzdelmemre 4-re felhúztam az órát, hogy még tudjak pénzügyezni, meg be is kellett adnom még aznap valahogy a tintapatront RefillOne-ba, szóval volt ténykedni való rendesen. Fel is ébredtem a második riasztásra, és mivel úgy gondoltam, hogy úgyis lesz egy harmadik, még alszom 15 percet. Ebből a 15 percből 2 óra 15 perc lett, és fél8-kor riadtam fel, hogy el ne késsek. A későnkelés eredménye egy kihagyott reggeli, és egy új pályacsúcs lett, 15 perc alatt be tudok érni otthonról O-ba :). Persze a tanár 10 percet késett, csöppet sem voltam morcos. Aztán kezdődtek az előadások. Két infótanár szakos volt az első, és az egyik csaj hajnali 8-kor olyan kiselőadást gondolt tartani, amibe kérdezz-felelek módon minket is bevon. ÁRULÓ! Persze miután semmi választ nem kapott a kérdéseire hamar abbahagyta ezt :). Egyébként így könnyű a 10 perces kiselőadást végigcsinálni, hogy 3 percet vár egy válaszra…

Dip. töri előadás előtt átmentem RefillOne-ba, utána dip. töri, mindenki kitölti a katalógust (max. 20 ember), és tovább tanulja a pénzügyet :D. Vicces volt. Aztán utána mikrotanítás szeminárium, ami amúgy nagyon jó óra, csak valahogy nem lehet rajta pénzügyet tanulni :?. Szerencsére nagyon rendes a néni, és a mikrotanításom átcsúszik jövő hétre, plusz még Timié is. Ez azért fontos nekünk nt-seknek, mert most héten dip. töri zh lesz, de erről majd később. Mindketten a direkt módszert csináljuk, ami elég sok reáliát igényel, szóval fel kell készülni rendesen. Tárgyilag is, meg szellemileg is, hiszen most először fogok tanárbácsiként szerepelni :D. Mókás lesz :).

Aztán pénzügy zh. Úgy 45 körül értem be, mert elhoztam a tintapatront, és leültem előre Heczó mellé. Isépy nagyon vicces szemüvegben :), zh megírva, irány gépterem összeszedni a holnapi kiselőadás anyagát. Az örményekről egy bejegyzéssel előbbre olvashattok. Egész jó lett. Szerdán még elmentem futni, ami kedden kimaradt, aztán elkezdtem megírni a kiselőadás szövegét. Aztán 1 körül elmentem aludni, másnap 4-től megint felkelést terveztem. És itt jön a poén! Semmi bajom nem volt a felkeléssel! Lehet, hogy azért, mert előző nap pórul jártam, vagy azért mert a futás fitten tart, nem tudom, de nem volt elalvás. Kiselőadás megtartva, este szakest megtervezve :).

Vartam 9-re ért le hozzám, megittuk azt a 1,5 liter bort, ami fenn volt, és 12-re leértünk Latinba. És akkor még 2 sörre meghívott, és eltünt, de még nekem utána volt 1 sör :). Tomiék le(illetve fel)jöttek, csocsóztunk elég sokat, aztán átnéztünk Padlásra. Semmi nem volt Padláson, illetve valami populáris zene, de hát Latinban is ez volt detto, szóval elléptünk. Itt jönne az, hogy én haza, mivel Padlás tőlem úgy 5 percre van, de Tomi meggyőzött, hogy menjek el hozzájuk. Az 10 perc :). Jani és Kovács Tomi nem voltak Vp-ben, én Jani ágyában aludtam :). Reggel gondolom nézett is egy nagyot, mikor megjött, bár én nem ébredtem fel rá :D.

10-kor csörgött a mobilom, hogy akkor talán el kellene nézni haza a cuccomért, meg meg kellene fürödni, meg ilyesmi. Kicsit hezitáltam, hogy bemenjek-e Csejteire, meg apa fél12-kor hívott, hogy mérjem már le a mikro tetejét. Jó rendben lemérem. Na de mivel?! Találtam egy 13 centis vonalzót, amivel össze kellett volna adnom a számokat, és hát ezt másnaposan kicsit nehéz lett volna. Apa nem is értette, hogy mit akarok azzal mondani, hogy 36+8, mikor nem lehet olyan aránytalan az egész mikro, de én csak egy oldalát mondtam, hogy azt össze kell adni, és annyi lesz a nagyobb oldala :). Apa egyébként csütörtökön itt volt Veszprémben, állás interjú előtt felugrott megnézni minket, és hát én aludtam :oops:. Aztán bementem Csejteire, hasonlóan szép időt futottam mint szerdán. De megérte ;)…

Aztán óra után hívott Dave, hogy át tudok-e menni hozzá megcsinálni a netét. Persze, simán. Hazaértem, gyors kaja, mert az reggel (na jó, délben) kimaradt, aztán hívtam, ő meg mondta, hogy plázában van, mindjárt jön. Szegény Ági. Elmentek volna csizmát venni, csak én elraboltam Dave-et. Úgy jó 2 órára :). De sajnos az a 2 óra hiábavaló volt, mert hogy a Vista iszonyúan agresszív egy állat, és nem hogy nem lehet a routerre átirányítani a netet vele, de még XP-t sem engedi feltelepíteni! Az pedig egy nagyon gyors szervezés volt, Janit hívtam fel, hogy elkérhetem-e az XP CD-jét, mondta hogy persze, de ő mát nincs Vp-ben, Tomiékat kérdezzem meg, aztán ők beengednek és bent van a fiókjában. Persze a gyors CD szerzés nem járt eredményekkel Dave laptopján, sajna :(.

Este pedig Eskabbe koncert! Addig aludtam egy jót, és úgy 10 fele le is értem. Akkor éppen a Dreamer játszott, egész jó kis zenét tolnak. Aztán úgy 11 fele az Eskabbe is beállt, és iszonyúan jó koncertet csaptak :D!!! Hát mint mindig :). Vivi nem ért le este, ma mondta, hogy elaludt egy picit. Szegény ő is rendesen megküzd az Álommanóval.

2-re értem haza, vagy talán inkább akkor feküdtem le, mert még Need for Speed-eztem. 5-kor pedig keltem, mert a 6:25-össel haza akartam érni. Ági fél5-kor kelt, mert ő 6-kor már dolgozott, ezt ma németen szememre is vetette, hogy én fél órával többet alhattam :). Tapira értem úgy fél8-ra, gépeztem egy kicsit, reggeliztem, megvártam a 9 órát, befújtam, aztán irány a Kazinczy. Aznap volt a suli 25 éves évfordulója. Anya mint az igazgazóhelyettes nagyon sokat készült a mai napra, volt faültetés, vetélkedő, meg persze műsor is. A műsorba engem is beszervezett, a Dörmögő Dömötörből adtam elő egy részletet, a TV Macisat :). Aztán fél2-re hazaértem, átöltözés, és irány a zenesuli, mert kettőtől kamara. Délután nem tudom mit csináltam, de ez tényleg kiesett valahogy. Szerintem a német kiselőadásra készültem, de elég sokat idő volt rá, valaminek még lennie kellett. Mindegy.

21:30-ra mentem Tekéhez, mert Batyuék lejöttek Balázzsal. Aki még nem tudná, előtte hétvégén ügyesen beetettek, hogy Batyu erősen érdeklődik a Flash iránt, persze Balázs mondta neki a háta mögött, hogy mit kell gépelnie :). Nekem nem tűnt fel, hogy turpisság van a dologban, végülis ők lőtték le a poént :D. Aznap este egy kávéval kezdtem a sörözést, persze még otthon. Na az egy rendes kávé volt! Rendes kávénak egyébként én azt hívom, mikor egy nagy, legalább 3 decis bögrébe két teáskanál kávét és értelemszerűen 3 cukrot rakok :). Na az hat. Sikerült is 2-fél3-ra hazaérnem, 5 sör után :).

Valami iszonyú nagy mák, hogy óraátállítás volt, így mikor az volt megbeszélve, hogy 7-kor indulunk, akkor tulajdonképpen az 8 óra a korábbihoz képest. Persze így is 7 órakor még csak apa keltett, és nem én vezettem, szóval Tapolca-Szekszárd utat végigaludtam :). Visszafele sem én vezettem, azt is szunyóval töltöttem :). Egyébként apa megjegyezte a kocsiban, hogy el kellene mennem vérvizsgálatra, hogy mi hiányzik a szervezetemből, mert igen sokat alszom. Ezt a csütörtöki tapasztalatból szűrte le, lehet, hogyha elolvassa ezt a bejegyzést, akkor már más lesz a véleménye :). De Tomi is mondott ilyet, hogy vérvizsgálattal ki lehet deríteni a fáradtság okát. Na mindegy…

Vasárnap hazafele kiraktak minket anyuék Vp-ben, el kezdtem gépelni a német politikai szaknyelv kiselőadását, aztán úgy döntöttem, hogy holnap is be tudom fejezni, ezért a szokásos 4-4:15-4:30-as ébresztési sort beraktam a telefonomba és aludtam egyet :). Fel is ébredtem, nem az a gond, csakhogy utána a sort átállítottam 5:15-5:30-ra, és utána azt 6 órás időpontra, és végül fel is keltem :). Előadás anyag összerendezve, kinyomtatva, DC-ben fólia kinyomtatva, 10:00-ra be is értem, és azon az órán nem került rám sor. Mindegy, majd következő héten olyan előadást csinálok, hogy öröm lesz ha abbahagyom :D. Óra után Vivitől elkértem lefénymásolni a dip. töri anyagot, amit ezúton is nagyon hálásan köszönök ;). Szerdán zh-t írunk, nélküle semmire nem mennék, de így van 2 napom, amin megküzdhetek az anyaggal :). Most ez fog majd következni ha hazaértem.

Kicsit hosszú lett, nem :roll:? Végülis majdnem 1 egész hét történései benne vannak, és elég sokminden történt. Ha unalmas ennyit olvasni rólam, akkor írjátok meg egy kommentbe, aztán akkor többet írok játékokról, népirtásokról, miegymásról. Bár azokról is tudok legalább ennyit mesélni :). Legyetek jók, akinek most szünet van, az pihenjen sokat, akinek nincs, annak pedig kitartást!