Hospitálás

ÉS IGEN!!! Eljött március, az első tavaszi hónap :D! Elég szép időnk volt mostanában, ma egy kicsit esős, de hát ez van. Itt a képem amit igértem:
udi hajvágás

Hogy melyik állt jobban azt ki ki döntse el maga, annyi biztos hogy egy jó pár évig nem lesz megint akkora hajam mint most télen :?.

Amúgy semmi különös nem történt velem, tanulgatok, kamarázgatok, fagottozok, úgy ahogy elvagyok. Beállt az az állapot amit mondtam: teljesen unalmasan telnek el a hétköznapjaim. Nem baj, kell néha ilyen év is.

Pénteken voltam bennt hospitálni a gimiben, összesen 15 órát kell, ebből 5 már megvan. A volt tanárok vidáman fogadtak, mindenki kedves volt, viccelődtek is hogy egész családunk lassan ott lesz a gimiben :lol:. 11. A-ban vagyok, ott nem nagyon ismerek senkit, kivéve Varga Andrist. Mások a gimiben mindig kérdezgetik hogy miért nem hozzájuk mentem be! Hát Saci néni oda osztott be, meg azért nem volt ilyen egyértelmű, hogy mindenki örült volna nekem, ha bemegyek egy osztályba és végignézem a szenvedéseket :lol:. Nem tudom mikor írok legközelebb, addig is legyen mindenki jó ;)!