Február végén

Hiába rövid hónap ez a február mégsem intézhetem el egyetlen blogbejegyzéssel az egészet :)! A múlt hétvége az óriási volt: pénteken Escape, eSKAbbe, PASO koncert. Hihetetlen jó volt :D! Szombaton meg Morality koncert! Hát az is leírhatatlan. A srácok megleptek, mivel az első szám után kihívtak a színpadra és átadtak nekem egy üveg bort, Merci csokit, és egy oklevelet, amiért segítek nekik a honlapban :D! Annyira jól esett! Ezúton is köszönöm szépen ;)!

Szombat délután megszenvedtem rendesen, mert hajat nyírtam. Hát aki látta hogy mekkora hajam volt, az sejtheti hogy nem volt egyszerű lekapni 0,5 centisre. Az én hajamat meg különösen nem, mivel iszonyúan vastag szálú. Majd mutatok egy képet róla, ha hazaértem. Mert csináltam ;). Életemben most volt a leghosszabb a hajam szerintem, ezt meg kellett örökíteni. Talán nem volt nagyobb 5 centinél sem, de ez nálam már nagy szám, mivel nem vagyok egy kitartó alak :lol:.

Kis informatikát is hadd csempésszek a bejegyzés végére: sikerült kiegészítenem a SciTEPortable-t MTASC-kal és SwfMill-lel. Szóval ezek után bárhol tudok flash 6, 7, 8-at készíteni :D! HaXe-ot is viszonylag jól tudok használni környezeti változók nélkül, de megvizsgálom majd, hogy lehet-e belőle hordozhatót csinálni.

Na, legközelebb találkozunk az első tavaszi hónapban ;)!