Vadkemping 4

Július első bejegyzését július első bulijával kezdem. Vadkemping 4. Ez úgy néz ki, hogy 5 srác kiment Raposkára egy pincéhez és jól érezte magát 3 napig. Ez a buli nekem úgy volt betervezve, hogy 3 napig nem gondolok semmire, lenullázom az agyam. Hát, ma hajnalban sikerült mást is lenulláznom :?. De az megnyugtató, hogy mindegyik haver nem is egyszer benéz a sátramba, hogy meg van-e még az Udi :). Megvoltam. Elég nagy rutinom van már belőle, hogyha bortól rosszul leszek, akkor reggel úgy 4-szer le kell csapolnom a gyomrom epe tartalmát, de utána nem lesz semmi gond. Ezt hajnalban mondtam is Janinak, hogy azért megyek le a sátorba, mert reggel még lesz folytatása a rókamókának. A másik amiből megint nagy rutinom van, az a bokakificamítás. A ház mellett fel van törve a beton, sikerült úgy lépnem, hogy kiment a bokám. Persze nem kell itt semmi tragikusra gondolni, mert mivel footbagezem, a bokaszalagjaim extra lazák, szóval 1 szökkenés után ugyanúgy helyén volt minden, és folytathattam utam a szőlősor felé :). Kicsit fáj, de túlélem, meg hát tudok vele járni :). Első ilyen balesetemnél 2 hét fekvőgipszet kaptam rá, második hasonló szitunál 1 napig feküdtem otthon, most meg utána azonnal járok vele :D. Bocs a kicsit naturalisztikus bemutatásért, a buli többi része nagyon jó volt, és velem is minden rendben :). Kicsit fáradt voltam ma próbán, meg utána Stariban kólát kértem, hogy most este tudjam megnézni a netet.

Holnap is próba, kis számgépes munka, aztán szombaton X. Sárvári Várfesztivál. Az egy egész napos program, fellépések, és a végén egy kis buli is ;). Utána zenekar kicsit szünetel, de kamara dübörög, mert Hévizen játszunk valami korházban 13.-án pénteken. 14.-én meg Tita szülinapja lesz Stariban. Meg vagyok hívva :). Egy csomó ismerős lesz, és hát a Stari sört szeretjük.

Így kb. ennyi. Jó lesz ez a július is, mert egy csomó dolgot csinálhatok, lesz ami kemény dolog, meg lesz kikapcsolódás is :). Majd még írok ha lesz valami érdekes. További szép napsütéses júliust nektek ;)!