Szünet utáni kilátások

Nos, így a négynapos szünet után nézzük hogy állunk. Kipehenve biztos nem, de azért picit másképp. Úgy néz ki, hogy a csajos témát azt hanyagolnom kell, így egy picit azért felszabadultabb vagyok :roll:. Nincs más csaj a láthatáron, nem is nagyon akarok keresni, de azért nyitva tartom a szemem.

Az biztos hogy csajozás nélkül marad egy csomó energiám, de ezeket tudom hasznosítani. A zenekaros honlapot szépen fejlesztem, mert közeleg az Újévi és ilyenkor kapjuk a legtöbb figyelmet. Persze a koncert miatt gyakorolnom is kell. Aztán a www.payableondeath.extra.hu -n rátaláltam egy P.O.D. Warrior-ra aki egy egész szép honlapot rakott össze. Neki segítek be olyan flash-es programokkal mint az mp3 lejátszó és az flv lejátszó. Valamivel jobb így hogy csak besegítek és nem én vagyok a rendszergazda, mert nincs annyi felelősség és munka rajtam. Később hobbiból még ellátom az oldalt néhány dologgal, mert hát én is P.O.D. rajongó vagyok ;).

Persze az egyetemet sem hanyagolhatom el, jönnek a beadandók és majd szépen lassan megint beköszönt egy zh, utána meg egy vizsgaidőszak. Ebben a félévben lesz egy társadalomtudományi szigorlat is, szóval kicsi para azért van :?. De mindenképpen szépen szeretném venni az akadályokat az ösztöndíj miatt.

Szombaton pedig Piliscsabán Nyílt Egyetemi Footbag Verseny amin én is részt veszek. Most először, szóval nagy élmény lesz az biztos :D. A napokban megkeresett Éberfalvi András, egy Pétfürdői footbag-es hogy csatlakoznék-e a klubjukhoz, amit úgy néz ki hivatalosan is bejegyeznének. Hát persze :D! Mivel a néhai TrickFactory-s próbálkozásból már csak én maradtam, nagyon szívesen csatlakozok hozzájuk. Ők ketten vannak, és picit magasabb szinten nyomják. Így már 3 bag-es biztos van Veszprém megyében, és most akkor egy klubban is leszünk. Aztán ha beindul ez a dolog, akkor lehet hogy megpróbálok egy egyetemi öntevékenykört indítani a klubbal kapcsolatban. De ez még egy nagyon távoli terv. Addig még sokat kell aludni :lol:!