Mosolygödröcske

10 napja nem blogoltam! Ez azért önmagában is nagy szám, de mostanában elég sokan nézitek az oldalt, szóval ez inkább hűtlénség az olvasókkal szemben :oops:. Egy csomó minden történt a 10 nap alatt, és most nem fogok kronológiai sort betartani, mert:

  1. Rossz a memóriám, nem tudnám visszakövetni az eseményeket
  2. Utálom az évszám szerinti dolgokat
  3. Unalmas lenne nektek is

Tehát. “Neked mióta van mosolygödröcskéd?” Ez a kérdés szombaton hangzott el Batyutól, és talán 2007 legjobb kérdésévé nyilváníthatnám :D. Akkor ott a helyszínen (Expresszóban, 30Y koncert előtt) majdnem bemutattam a ROTFL rövidítés jelentését, de tényleg jó kérdés.

István és Udi

Ez a kép a KuPi-ban készült eSKAbbe koncert előtt 13-án kedden Istvánnal. A bal oldali úriember arcán figyel ott a kozmetikai(?) anomália. Igen, igen, még mindig nagyon hülyén nézek ki, és nem tudom hogy a bal szemem miért szokott hunyorítani, de így kicsit 80-as IQ-val nézek ki :). Ez van. Egyébként lehet valami neurotikus dolog benne, mert a jobb szemem ősz elejétől rángatózik. Komoly. De a mosolygödröcskét mindenki megfigyelheti! Merthogy ebből vezetek le mindjárt néhány dolgot. De előtte játszunk egy picit, és tippeljétek meg, hogy miért olyan hihetetlenül fontos ez a jelentéktelen kis dolog.

A) Nem tudom. Meglehet hogy többet mosolygok mostanában, de hogy idiótább vagyok az biztos. Bár ez sem biztos. Nem tudom. De most tényleg :D. Passz, elvileg alapból ilyen vagyok, és csak néha lennék komoly? Talán. Az biztos hogy egy kétszakos bölcsész, aki kenterbe veri az infósokat webdesignban és ráadásul fagottozik és egy kicsit punk is, az nem lehet normális, biztosan bohém életet él. Ezt egyébként szoktam is példának felhozni, hogy ne vegyetek komolyan, de néha muszáj. Szóval maradjunk annyiban, hogy ez a válasz csupán talán. Erről ti irhatnátok igazán, a kommentekbe nyugodtan meg lehet írni a meglátásokat.

B) Hát igen, ez egy jó kérdés! Észrevette már más Batyu előtt? Én nem vettem észre, tehát a tükörbe nem mosolyognék annyit? Vagy másnak fel sem tűnt, hogy nekem ilyen van? Tehát alapból mosolygósnak ismert meg? Vagy tényleg nem érdekes hogy mi van az arcomon :).

C) 😀 Hát jah… Ezt mondtam valamikor most msnen. Öregszem, ami nem azt jelenti, hogy kevesebbett mosolygok, mert pont most jött elő egy ilyen felismerés a baráti körből. Az ősz hajszálaim egyre gyűlnek, múltkor mosolyogtam, hogy a tollam UV fényében már világít néhány folt a fejemen :D. Komoly. De nem mindig látszik annyira soknak, múltkor 9mm-es hajnyírás után soknak tűnt, most 6mm után nem annyira, meg amikor elfekszem akkor sem annyira. Lili egyik ismerőse mondta még másodikban, hogy szerinte nagyon sármos ha valaki őszül…

D) A helyszínen én is kiröhögtem a kérdést, mert hát nemtökmindegy? De aztán mégsem, mert tényleg egész jó kérdés, ami felvet egy csomó mindent.

Nincs igazán jó válasz a fenti kérdésre. De annyi biztos, hogy nagyon jól éreztem magam mostanában, és most is jól érzem magam. Kisebb kitérés után tegnap minden visszaállt a normális kerékvágásba. A normális jelenthet most hétköznapit is, de szürkét biztos nem. Semmivel sem szürkébbet, mint korábban, sőt! Congratulations! You gained 20.000 experience, and several friends, nothing was lost on the journey. És ez nekem bőven jó eredmény, hogy nem szereztem olyan embert, aki haragszik rám, hanem igenis gazdagabb lettem barátokkal. Mármint azok az emberek mindig is körülöttem voltak, de folyton bizonyítanak, és ez kicsit jó nekem :).

De ennyit a megemlékezésekről, nézzük mit vehetünk a 20.000 tapasztalati pontból. Fejleszteni kellene a physics skillt, a communication skillt, a többi az már bőven magas szinten áll, azokat csak karban kell tartani. Most bejött egy-két honlapos megrendelés, szépen lassan végzek velük, van egy csomó dolog flash-ben amit érdemes lesz kipróbálni, esetleg blogolni róla, játékokat is próbáltam most szóval infóval nincs baj. 2 hónap van vissza a minősítő újévi koncertig, zenekarozás is nagyon beindult. Arra sem lehet panasz, zenélek egy csomót. Suliban jön a 12. hét és az év végi zh-k befigyelnek, nem lesz lazsálni való időm az biztos. De meglátjuk az előbbi két skillt hogyan tudjuk majd kamatoztatni ;).