Májusi beszámoló

Ezen is túl vagyok: Keszthely, és Almádi mindkettő ezüst minősítés. Ahhoz képest, hogy mindkétszer eltoltam a szólómat, nem is olyan rossz :?. A kamara csoport jövője még enyhén bizonytalan, mivel Nárcisz, a kürtösünk Pécsre megy egyetemre. De Gábor is azt mondta, hogy semmi kedve ehhez, szóval nem tudom. Mindegy, majd csak lesz valahogy.

Rám szakadtak a zh-k és vizsgák 1000-rel. Nincs más választásom tanulni kell :cry:. Ez a 2 hónap csak ezzel fog telni, kíváncsi leszek hogy bírom majd… Elkezdtem tanulni a web standardokat, de azzal sem állok elég jól, szerintem vizsgaidőszak végéig nem is írom át a honlapom.

Tegnap picit kisütött a nap itt Vp-ben, és tök jó volt látni a szerenádozókat. Bár azért mi nem voltunk ennyire beállva este 7kor :?. Sőt egyáltalán nem voltunk beállva. Mindegy, az idők változnak. Most fateromhoz is gimisek jönnek majd, nem SZISZIsek. Ezért holnap nem jön színházba, én mehetek helyette. Azt mondják jó darab lesz. Meg azért jó beszélgetni a mostani gimisekkel. Gondoltam rá, hogy magamnál kellene tartanom az érettségi bizonyítványt és ilyenkor vigyorogva mutogatni az érettségi előtt állóknak :D. Áááá, picit sem vagyok gonosz :twisted:.