Gabonakarika

HVG-n olvasok egy cikket az orosz gabona körökről. Haláli :). Talán a hidegháború alatt alakult ki egy misztikus kép a nagy orosz anyácskáról, hogy az ismeretlen repülő tárgyak, bizony az Urálon túlról érkeznek. Az emberen túli és természet fölötti látszatot nem igyekeztek orosz barátaink túlságosan feloszlatni, mivel az emberek hülyítése egyrészt jó móka, másrészt pénzt is lehet keresni vele. Ezért általában másra marad a lepel lerántása.

“Csernobrov szerint az egyesület tagjaiból álló csapat június elején érkezett a Novokubanyszk város közelében lévő táborába, mert előre kiszámolták a körök várható megjelenésének időpontját. Mint mondta, az egyesület már a szovjet idők óta kutatja az ilyen jelenségeket, így hatalmas archívummal rendelkezik, és előre ki tudja kalkulálni a körök újbóli megjelenésének valószínűsíthető idejét, habár a helyét még nem látja előre.

Azt is elmondta, hogy az említetten kívül Armavir mellett, egy farmer földjén is felbukkantak körök, de a gazdálkodó hamar megsemmisítette azokat, nyilván attól tartva, hogy az ismertetlen eredetű jelenség miatt nem tudja majd eladni a gabonáját.

Alighanem ebben az évszakban valamiféle “ablak” nyílik, és ilyenkor keletkeznek a körök. Az egyesület ennek okait még tanulmányozza – közölte.”

Mekkora már :D. Véletlenül sem azért voltak már előtte is ott, hogy elkészíthessék a rajzokat, hanem előre ki tudják számolni őket. A helyét még nem látják előre, de azt azért tudják, hogy egy farmer földjén is felbukkant egy, csak éppen a bácsi megsemmisítette. És az évszakos tér-idő kapu megjelenése is zseniális. Egyébként ezt a kaput úgy hívják, hogy érés és nyári szabadság. De persze, léteznek ilyen idegen lények, akik ezzel töltik szabad idejüket. Dokumentálva is vannak ezek az esetek, néhány híresebb is létezik, szóval csak ne legyünk szkeptikusak!