iwiw

Néha felmegyek iwiwre elolvasni az üzenőfalon kivel mi történik. Másra nem nagyon használja már senki. Ma újra megpillantottam egy üzenetet, ami már vagy fél éve is felbukkant, tudjátok, amiben eltűnik egy 5 éves kislány, és “a rendőrségre nem lehet számítani”! Valamint egy link valami Óbudai honlapra, ami persze semmit nem dob ki, de a kedves emberek reflexből továbbítják, mert hát eltűnt egy 5 éves kislány, és a hatóság balfasz, majd a sok iwiwes megtalálja. Na mindegy, de a következő mindenképpen díjnyertes :D!

Rakjátok ki légyszi!!!!!
Figyelem!!! vpetya@hotmail.com msn-címen egy perverz barom gyerekeket zsarol… megpróbálja őket rávenni hogy mutassák meg ami a lábuk között van, valamint készítsenek meztelen képeket és küldjék el őket neki! valószínűleg iwiwről lenézi a szülők nevét és a címet, és úgy állítja be a szitut hogy pontosan tudja ki az éppen zaklatott illető! vigyázzatok, ha tudjátok kié a cím, szóljatok!!! az ismeretségetekben lévő gyerekeknek is mondjátok meg hogy van egy ilyen valaki, NE vegyék fel msn-re!
Minél többen rakjátok ki légyszi

Na most valakinek az agyán megint úrrálett a szegény gyerekek, jaj mentsük meg őket :D. Azt azért megnézném, hogy egy pedofil hogyan vesz fel 5 éves gyereket egy számítógépes hálón, MSNen, és hogyan zsarolja meg őket, hogy ugyanmár mutassák a webkamerába amijük van. De biztos én vagyok fantáziátlan…