Terhelő súlyok

Ebben a téli hidegben nem érzem jól magam. Talán azért nem, mert a kósza napsugarakat eltakarják az előttem tornyosuló feladatok. Mégpedig, hogy jön a 8. félév, ami már nagyon közel van a 10. félévhez, amikor is diplomát kellene szereznem. És lehetőleg törvényesen. Ezért jön majd iskolai gyakorlat, szakmai gyakorlat, valamint össze kell számolnom a krediteket is. A nyelvvizsgákkal nincs ilyen jellegű gondom, azokra csak kérvényt kell írogatnom :).

Ez mind szép és jó, csak a gond az, hogy hobbim, ami átcsapott pénzkereséssé teljesen elüt ezektől a feladatoktól. Ezért csökkentenem kell a fölösleges súlyokat. Valószínűleg a tavasszal érkező új Udi Onlinenal fog ez véglegesülni, megpróbálok a kevesebb több elvvel időt és energiát nyerni. Ennek a nyomait már láthatjátok ezen az oldalon is, eltűnt a menüből a ZajGenerátor, ami 2-3 éves számokat tartalmazott, és jogilag is megkérdőjelezhető, helyette használjátok a Last.fm-et, ha zenét akartok hallgatni az interneten. Valamint eltüntettem a cikkek menüpontot is, mivel nem lesz nagyon időm fordítani, és pont a napokban derült ki, hogy Joel Spolsky cikkeinek fordításait a saját honlapján összegyűjti, így színvonalas munkáit magyarul is el tudjátok olvasni. A főlapon pedig már az új köszöntő szerepel, mégpedig, hogy teljesen új projektbe határozatlan ideig nem tudok kezdeni! Ezen kívül sok más elévült dolog van, kezdve a munkáimmal, egészen a barátaim honlapjáig. Ezek majd átgondolva kerülnek fel az új lapra.

A digitális terheken kívül szén alapú terheimtől is meg kell válnom, név szerint a terebélyes pocakomtól, amivel együtt már 88 kilót nyomok, és hasam kerülete 100 centis. Így a pólóim kicsit kiábrándítóan domborodnak, valamint tegnap szabályosan kapkodtam a levegőt, mire hazahoztam a hangszerem. 15 perces gyaloglás néhány kilónyi súllyal nem szokott eddig megterhelni. Hogy továbbra se jelentsen gondot, ezt is kidobjuk a kukába.

kuka