Sereg

Megérne egy külön bejegyzést vagy akár még egy elmélyültebb eszmefuttatást is, hogyan alakulnak a látogatók által szerkesztett oldalak színvonala. A szánalmas.hu valamikor nevéhez méltó hely volt, ma már teljesen elitnek számít a napiszar és puruttya tini blogokhoz képest. Nagyon jópofa és színvonalas dolgok vannak rajta. A következő anyagot is ott találtam.

Ian Fisher, American Soldier

A Denver Post készített egy fotó és videó sorozatot Ian Fisher seregbe lépéséről, kiképzéséről, iraki küldetéséről és hazaérkezéséről. Érdemes végignézni a képeket, egyrészt szépek, másrészt a magyarázatokkal együtt tanulságosak is. A srác már 17 évesen előképzésben vett részt, ami mutatja az elszántságát, a gimit 2-es átlaggal, de elvégezte, ugyanis érettségi nélkül nem léphetett volna be a seregbe. A többi társához képest kigyúrva és kivarrva lépett be a seregbe és kezdte meg a kiképzést. Akkori barátnőjét még a kiképzés alatt eljegyezte, majd szakítottak, emiatt és a különböző sérülései miatt ki is akart lépni. Aztán nem tette, de cserébe a gyógyszerek (6-7 fajta a különböző fájdalmaira) eltitkolása miatt majdnem kirakták. Oszt mégsem, oszt irány Irak. Az egy éves kiküldetés után hazaérkezését követő 3. napon elvesz egy csajt, nem azt, akit korábban eljegyzett. Házat vettek, és együtt élnek.

Így is lehet. Egy agyonvarrt apával, és egy olyan anyával, aki örül, hogy fia végre csinál valamit ez a legjobb megoldás. Amerika a lehetőségek hazája…