Kurucoskodás

Igazán nem akartam előhozakodni ezzel, mert jobb nem is foglalkozni ilyenekkel, de a mai néhány írás mindenképpen tettre késztet, habár nem egy szerver attakra, csak egy blog bejegyzésre. Vegyük szemügyre közösen, hogy a kuruc.info miért is szánalmasabbnál szánalmasabb, és inkább vicclap, mint szavahihető hírforrás.

Kezdjük a múlt heti témákkal, még mindig a kisebbség problémája. Volt egy bejegyzés(?) egy kispesti támadásról, bár inkább csak Control+C, Control+V a HírTV-től. A HírTV-n egy videó, meg lehet tekinteni (Windows Media Video). Na most miért linkel a kuruc.info a HírTV-től, hogyha 5 nappal később, már ezzel a címmel érkezik bejegyzés: “Zsidókkal hazudtat a hungarista emigrációról a HírTV”. Hogy is van ez?

Aztán múlt hét csütörtök volt egy hír, hogy 4 roma kiherélt egy férfit Szabadkán, mert nem volt nála 50 euró. A történetet még jobban színesítik azzal, hogy koszovói cigányok voltak! Aztán pénteken HVG-n (ahol az eredeti hír nem jelent meg) ennek a cáfolata jelent meg. Nevettem is rögtön egyet a markomba, aztán megnéztem ugyanezt a kurucon. És valóban! A férfi saját magát herélte ki, az egészet csak kitalálta, és a befejező sorok a legszebbek: “A Szent Korona Rádió pedig ezúton kér elnézést az akaratunkon kívül, egy elmebeteg jóvoltából történt korábbi a félretájékoztatásért.” Akaratunkon kívül? Na persze! Rögtön az elején a szokványos “brutális” állandó jelző mellett szerepel, hogy “kiszivárgott a kórházból”, de minden ilyen kósza pletykát akaratán kívül meg kell írnia a Szent Korona Rádiónak? Az eredeti bejegyzést nem tudom megmutatni (ÁVH-t megszégyenítő alapossággal tűnt el), de annak a záró akkordja és e között van egy apró különbség: “De mindannyian tudjuk, hogy a szerb rendőrség milyen gyorsan jár el egy magyar ügyében” (vagy valami ilyesmi). Hoppá, hoppá! Emitt még MAGYAR, aztán már ELMEBETEG?

De a legszebbek még hátravannak! Térjünk át a fő gonosz népre, a zsidókra, akik a kurucok szerint a cigányokat ellenük használják fel. Múlt héten a Mazsihisz feljelentést tett Kiss Attila képviselő ellen, mert ezt nyilatkozta: “Mi lenne, ha 20 kilométerrel odébb lennénk? (…) Költségvetésről döntünk?! Össze kellene tépnünk, beülni az autóba, és a Kossuth utcai zsinagógát kifüstölni”. Ezzel az a Mazsihisz gondja, hogy Győrben és Mosonmagyaróváron is a Kossuth utcában van a zsinagóga. Persze a képviselő úr, aki mellesleg Gárda tag, rögtön azzal védekezett, hogy “Kossuth téri zsinagógát” akart mondani, ami a köznyelvben a Parlamentre utal. Mivan?! Melyik köznyelvben? A kuruc szlengben talán, de az kurvára nem köznyelv! De ezt még fokozzák: “Ugyanakkor bátran rámutatott: idegenszívű irányítása van az országnak, vezetői nem kimondottan a magyar érdekeket tartják szem előtt”. Már megint ez a zsidók kilóra veszik meg az országot idea! Mi ez, Amerika? Idegenek által vezérelt kormányokat képzelgünk? Ne marháskodjunk már! Meg azoknak is a kurva anyját, akik képviselővé szavaztak egy Gárda tagot. Eszetekbe ne jusson, hogy a tapolcai előrehozott polgármesteri szavazáson a Jobbik jelöltjére szavaztok!

Valamint ma érkezett egy újabb fergeteges szösszenet. Szűz Mária megrágalmazásának természetesen kint a helye a turulos reklámok, emblémák és egyéb reklámfogások között. Valahogy gond nélkül elélnek a táltosok a prédikátorok mellett, talán a megálmodott közös ellenség az oka ennek. A cikk most sem valami fennkölt gondolat, csupán a videó német feliratának magyarra fordítása. Először azt hittem nincsenek vele tisztában, de aztán tévedtem: “A nemzetközi tiltakozások hatására a tetves provokátor azzal magyarázkodott, hogy azért gúnyolódott a keresztény egyházon, mert Richard Williamson érsek tagadja a holokauszt megtörténtét”. De akkor ezek szerint tudják, hogy Williamsont még 1988-ban tiltotta ki az egyház holokauszt tagadás miatt, és 2009-ben felmentették bűnei alól. Mennyire érdekes, hogy a teljesen jogos, gyúnyos TV műsorra csak egy “tetves provokátor” jut. De mit várjunk el egy antiszemita oldaltól… Ja és a bejegyzés szerzője: Júszef el-Kudszi. Nem tudom ez a rendes neve-e, vagy valami művesztelen név, de így publikálni egy korlátlanul magyar oldalra?

És végül hátrahagyva a bűnözést, a politikát, a vallást a leghétköznapibb témát sem hagyhatják hülyeség nélkül a kurucok. Csak egyetlen mondat az Oscar átadónak szentelt bejegyzésből: “Sajnos nem készült erre az alkalomra még egy eddigieknél is pocsékabb holokamu-film sem, így a másik kedvenc témának, a buzeranciának szentelték a nagyszabású zsidó ünnepséget”. Leszarom, hogy buziznak, mi mást várjunk a skinhedektől? De ekkora balfaszságot, hogy a holokamu témáját elkúrják?! Pedig legalább abban kellene hibátlanul jeleskedni! De nem. Sajnos elkerülte az éles kuruc szemet, hogy a Felolvasó bizony holokauszt film, és ezért Kate Winslet kapott is egy szobrot a “zsidó ünnepen”. Bár ha Vak Bottyán szintjén figyelik a világot, akkor minden rendben van.

Összegezve mindent, a kuruc.infó tele van rögeszmés baromságokkal, és ezeket olyan szánalmasan próbálják alátámasztani, hogy néha még maguknak is ellent mondanak. Korlátlanul magyar? Korlátlanul idióta. Én nevetni járok fel rá. Sajnos az elmúlt időszakban többen másért, igazságot keresni mentek fel, de nincs ott semmilyen igazság. Remélem ezzel a bejegyzéssel rávilágítottam erre.