Költözés, illetve váltás

Végre megtörpént! Az óra 3:05-öt mutat (fáj a karom, nem tudok aludni), és az első bejegyzést gépelem az új oldalamon. Illetve az új címen, mert az oldal azért nem teljesen új. Ha teljesen új lenne, akkor azért még nem olvasnátok ezt a bejegyzést. Úgy június végén, július elején fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ideje váltanom. Gyorsan végeztem is egy apró felmérést, hogy mi lenne a legjobb név neki, aztán az udionline-nál maradtam. Kötőjel nélkül. Így van benne egy elrejtett szó ud(ION)line, amit esetleg felhasználhatok majd valamire. Az ion az úgyis mindig valami hi-tech cuccot takar, mint pl. ion ágyú, személyi holografikus kivetítő vagy borg kocka. Minden ellenállás hasztalan!

Azért nem, de megpróbáltam elég sok mindent belepakolni ebbe a váltásba, hogy hatásos legyen. Tomi szavaival élve mindent bele :)! Majd idővel szépen feltelítődik cuccal, meg fejlesztésekkel az oldal. Ami most van az egy fejlettebb blog, amiben lehet címkék szerint keresni, meg látszik egy archívum. Van egy (elég hosszú, de) élvezetes cikk is, majd jön a többi is szépen sorjában. A blog újításokat már elkezdtem úgy 3 hete, a cikk fordításával is kész voltam már nyár elején, szóval ezek nem jelentettek késleltető tényezőt. Viszont nem csak tartalomban kell fejlődni, kell a szemnek is valami. Az új kinézet, név szerint Evergreen egy-az-egyben Veszprémben a Pannon Egyetem géptermében született. Elég sokat vajúdott, de azért egész jó lett szerintem. Nekem legalábbis tetszik :). Aztán meg kellett rajzolnom a kis költöző figurát, ami elmaradhatatlan része az Udi honlapnak, egyszerűen nem halhat meg a karakter :D. Kb. ennyi volt, amit gyorsan szombat délután, egy kiadós szüret után (amiért a karom fáj) meg kellett csinálni. A technikai része gyorsan és gond nélkül ment. Adatbázis mentés, ftpzés. Sima ügy.

Szóval minden jó ha a vége jó. Én meg vagyok elégedve a váltással, holnap délelőtt reklámozom, meg várom majd a visszajelzéseket. Nyugodtan lehet írkálni mindenfélét, építő, és romboló kritika is elfér ;).