Izgalmas ősz

Vasárnap van, és én még mindig Tapolcán. Összeférhetetlenség? Hát még holnap este mennyire az lesz! Merthogy hazajövök délután kamarapróbára, mert október 1-e ugye a Zene Világnapja. De erről még megemlékezek úgyis… Hétvégén illett volna gyakorolnom, de nem jött össze :?.

Pénteken kezdtük egy laza előszürettel, aztán próba, ami egyre elkeserítőbb, ugyanis Béla bának és Kálmán bának már klónoznia kellene magát, hogy tudjanak trombitázni, tubázni, tenorozni, harsonázni egyszerre :?. Reméljük ez tényleg a legmélye, és innen már csak felfele vezet az út.

Szombaton befejeztük a szüretet, nem is volt dél amikor végeztünk, és 19-es lett a legjobb! És ezzel lezártuk a szüreti időszakot. A hétvégéimet mással fogom tölteni ezután. Kamara próba úgy dél körül, ez rendben van, plusz még ősszel egy darabig gép elé leszek láncolva, hogy úgy mondjam.

A honlapköltöztetés olyan jól sikerült, hogy Pista bácsi megkért, nézzem meg a honlapját, hogy mit lehet rajta javítani. Szerintem nem kell rajta változtani, nagyon szép lett, és a szüreti képeket köszönjük szépen! Keresztanyu is felvetette, hogy kell neki egy honlap. Aztán Olivér átirányította Enídet egy fazekas család honlapjával, úgy két hétig még nem érnek rá erre, de utána kőkeményen indul a webdesign. Aztán ma voltam megbeszélni a Diablura honlapját. Azon viszont kell is változtatni, teljesen újat fogok csinálni. Teljesen flash-ben. Terveim szerint MTASC segítségével, mivel hétközben is elég intenzíven kell dolgoznom, és Adobe Flash-t egyetemi gépre felnyomni lehetetlen. Szombatra már jó lenne valamit megmutatni belőle.

Tömören ennyi vár rám az ősszel. Egyetem továbbra is működik, ott is lesz egy két izgalmas pillanat, de most nagyjából nyugi van. Élvezzétek ti is a napot amíg lehet, én is igyekszek így tenni ;).