21 múltam

Udi baba

21 évvel ezelőtti önmagam :). Majd csinálok ebből a képből egy GIMP-pel kiszínezett verziót is, majd ha lesz időm, de gondoltam addig is megmutatom, hogy voltam én is pici. Régen volt. Annyira nem fogok most elérzékenyülni, mert a 21 annyira nem jelentős szám, amerikában lehetnék most nagykorú, meg talán itthon nagymotort vezethetnék ha akarnék. De nem akarok. Szülinapomra szívesen megleptem volna magam egy új domain névvel és hosttal, de sajnos a tárhely szolgáltatóm csúnyán bürokratikusan beleszólt ebbe :?. Esik. Nagyobb parti sem lesz, holnap Batyu pultozik Stariban, vele majd iszok valamit, mert ő ma tölti a… upssz, majdnem kimondtam mennyit :oops:. Lehet hogy ezt már nem illik :roll:? A lényeg, hogy a születésnapunk dátumában a hónap nap egyezik, szóval ő az egyetlen ember, akit nem felejtek el megköszönteni.

Szüleimet elfelejtettem ebben az évben :?. Anyám meg is jegyezte ezt. Szóval ebben az évben már kimaradnak a nagy családi tortázások, idén nem hiszem hogy kapok valami célzásos marcipánt, mint tavaly, meg tavaly előtt:

marcipán 1 marcipán 2

Szóval kicsit összeszürkült ez a nap a többivel, de annyira nem sajnálom. A hétköznapok is vidáman és boldogan telnek, szóval minek kellene valami extrát belecsempészni ebbe? Augusztusban sose vártam ezt a napot, mert kezdődik a suli, meg augusztus eleje mostanában mindig esős, szóval az sem egy jó dolog. Idén meg 22.-én kezdődik a nyelvvizsgám, és 4.-én fogom csak letudni. Remélem sikeresen. Tanulok rá rendesen, szóval kicsit már vége a nyárnak nekem. Meg anyunak segítek. Mert azért ha el is felejtem a szülinapját, azért szeretem, és segítek neki.

Hmmm… nem sok értelme van ennek a bejegyzésnek, csak írom egymás után a mondatokat. Igazából csak fel akartam rakni a babás képemet, és leírni, hogy megvagyok köszönöm szépen, 1 év eltelt, úgy telt el ahogy eltelt, én szerintem jó kis év volt. Majd megpróbálok fejlődni ilyen-meg-olyan téren, de nem hiszem hogy valami hiányzik az életemből most. Jah, kb. ennyi. Még beszúrok egy dalszöveg idézetet, aztán megyek gépelni.

“21 múltam, érzem, lassan elindultam
Nem tudom, hová tartok, és azt sem, hogy eddig hova jutottam
Mert van, aki néha fogja a kezem, és van, aki csak egyszerűen hátba rúg
Szép lassan haladok előre, amerre tart az út”

Alvin és a mókusok: 21 múltam