Szósajtó

Két hónap kihagyás után újra elérhető az Udi Online! Immár az új, 150 gigás tárhelyemről, ami még mindig amerikában van, ezért az oldal nem lett sokkal gyorsabb. Ez a költözés már a 4. volt: atw-ről extrára, extráról udionline.hu-ra, saját php-ról Drupálra, és most az új tárhely mod_security-ja miatt Drupálról WordPressre. De még mindig megvan az összes adat, amit 2006 óta én és a kedves látogatóim gépeltek :). 280 bejegyzés, 179 hozzászólás.

De a múlt helyett nézzük a jelenlegi újításokat. A külön működő hírek oldalt leselejteztem, egyrészt mert így könnyebb volt, másrészt pedig teljesen felesleges. A korábbi híreket most a blogba olvasztva böngészhetitek. Felraktam az önéletrajzom, ha már a szakmai gyakorlathoz megírtam, akkor vegyem valami hasznát. Bővült a projektek részleg, frissítettem a referenciákat. A kinézet alapvetően nem változott, igyekeztem leutánozni a Drupálos felépítést, itt-ott rátettem egy lapáttal a papíros stílusra.

Összességében elégedett vagyok a WordPressre való átállással, változtatások természetesen még lehetnek, de újra elérhető vagyok és ez a lényeg. Folyamatosan érkeznek a nyáron elmaradt bejegyzések, valamint rendesen beraktároztam filmekből és játékokból, írok majd róluk is.