Kínzó kérdések

Subbán szoktak lenni kínzó kérdések, csak aztán kicsit megdöglött az a blog. Most ezt a régi hagyományt eleveníteném fel, rögtön két kínzó kérdéssel is. Mert ugye párosan szép az élet, avagy zsák a foltját. A megfejtések hozzászólásban jöhetnek, az első helyes beküldő és köztem egy korsó sört fogok kisorsolni közjegyző jelenléte nélkül.

Ki az a magyar celeb, aki a rendszerváltozás után néhány évvel szépségkirálynő lett, majd mivel pucérkodott, elvették a koronáját? A szép pofiját a TV-ben kamatoztatta, 2007-ben egy nem túl jóképű, de annál tehetősebb üzletember beszélte be magát a lába közé. A kígyóbűvölő mutatványból egy gyerek született. A bűvész úr mást és máshova is eltüntetett, amiért most áll bíróság előtt, de még 2007-ben gyanúsított lett, állítólag volt barátnője bosszulta meg az ex-szépségkirálynőbe való beruházást.

A másik kínzó kérdés pedig: miért kell egy feljelentésre várni, hogy vizsgálat induljon egy olyan alapítványnál, amit 100 ezer forint alappal hoznak létre, majd az azt követő évben a záróegyenlege 27 millió forint, majd utána 602 millió és 900 millió?

Arra a szálra nem is térek ki, amit a kuratórium elnöke PR hozónak állít, mégpedig Mehmet Károly történetére. A kisfiú sztorija kacifántos, aki hazahozatala után nem volt hajlandó magyarul beszélni, egyértelműen kinyilvánította, hogy apjával akar lenni, sőt az anyja kocsijába is ő rakta a drogot, mégis ügyvédekkel hadakozott a hölgy, akinek talán egyszer jó volt egy egzotikus férfival.

Szóval hölgyeim csak óvatosan!